Ny kæreste: Sidney Lee har fundet en lækker model-bitch

Smilet er stort hos den 34-årige tv-personlighed, Sidney Lee, som er kendt fra flere realityshows og underholdningsprogrammer. Han har nemlig fået en kæreste, skriver Realityportalen.dk.

Manden med den røde bandana, næseringen og et hav af tatoveringer er faldet pladask for en 24-årig model ved navn Katja Victoria Isenborg Andersen.

- Jeg mødte hende i 2009 på et job i ‘City 2′, hvor jeg var afsted med Jackie Navarro. Men der havde Katja sin kæreste med. Men så i december sidste år, addede hun mig på facebook, og så begyndte vi at snakke derigennem samt på sms, og så udviklede det så bare, siger en glad Sidney til Realityportalen.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med    

Sidney Lee fortæller, at parret er meget forelskede, og han nyder at have en kæreste igen efter en lang tilværelse som single.

Katja Victoria Isenborg Andersen, der blandt andet har optrådt på flere magasinforsider med mere eller mindre tøj på, er også bidt af den samme interesse som Sidney Lee.

- Det er jo en fordel at have ting, som man kan dele med hinanden. Og vi begge er vilde med fitness, så det er perfekt, forklarer Sidney, som det seneste halve år har været igennem et benhårdt kost- og træningsforløb, til Realityportalen.dk.

SE BILLEDER AF SIDNEY LEES NYE KÆRESTE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip