Ny kæreste til Claudia Rex koster pokerspiller 10.000 kroner

Trangen til at indgå besynderlige bets kommer til at koste pokerspilleren Theo Jørgensen 10.000 kroner. Dem skal han betale til kollegaen Morten Holm.

Pokernyhederne fortæller, at de to gamblere netop har fået afgjort et noget specielt væddemål.

Væddemålet kom op at stå i oktober i fjor. Her var Morten Holm og hans bedre halvdel hjemme ved Theo Jørgensen en fredag aften for at se Vild Med Dans.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Tv-værten Joakim Ingversen dansede på det tidspunkt med Claudia Rex, og Morten Holm lagde straks mærke til, at parret var helt vilde med hinanden.

Derfor foreslog han et bet på, hvorvidt parret ville ende som kærester inden for et år. De to venner blev enige om at vædde 10.000 kroner.

På det tidspunkt var Morten Holm dog ikke klar over, at Claudia Rex var i et forhold. Men chancerne blev unægteligt bedre, da hun for et halvt år siden blev single. Således skulle hun finde sammen med Joakim Ingversen inden 1. oktober 2013, hvis væddemålet skulle vindes.

Onsdag bekræftede Claudia Rex og Joachim Ingversen så, at de udgør par.

- Theo ringer til mig klokken ni i morges (onsdag red.). Det sker aldrig, at den mand ringer før middag, så jeg tænker 'hvad sker der' og skriver, at han kan ringe til mig på mit engelske nummer. Jeg går ind på computeren og ser så 'Claudia kærester med dansepartner'. Det var satans, fortæller Morten Holm til Pokernyhederne.

Hjemme i Greve var Theo Jørgensen ikke videre begejstret for det tabte væddemål.

- Jeg havde skrevet det ind som et plus. Det gjorde jeg for et halvt år siden. Jeg kunne ikke se, at jeg kunne tabe det her væddemål. Vi har tale om en mand, der kan se ud i fremtiden, siger Theo Jørgensen.

Skulle man have lyst til at prøve kræfter med lignende væddemål, så gælder det, ifølge Morten Holm, om at holde øje med de par, der har 'glimt i øjet'.

Dagens Gossip