Ny 'kugleskør' trend: Mænd tager billeder af deres testikler i naturskønne omgivelser

En solnedgang får bølgerne i det græske ferieparadis til at fremstå som et flammehav, og i horisonten aner man de lokale fiskebåde på vej i havn med dagens fangst.

Der er tale om et klassisk billede fra charterturen med familien, men noget springer i øjnene oppe på den øverste del af fotoet, da et par behårede testikler nærmest skygger for den lysende og røde sol.

Bare rolig, du er ikke blevet 'photobombet' af en tysk naturist - derimod er du med på en ny bølge, hvis der er en svævende pung med på dine ferieminder. 

En ny trend kaldet Nutscaping har set dagens lys - og den indebærer, at man skal smide bukserne og få pungen med på billederne af den skønne natur.

Læs også: Elefant stjæler mands telefon og tager selfie med snablen

Testiklerne skal nærmest sænkes ned over kameraet, så 'løgene' på fotografierne fremstår som svævende og er i samme højde som den smukke solnedgang, der typisk udgør en central del af mange danskers billeder fra ferien.

På hjemmesiden Nutscapes.com kan man efterfølgende dele ferieminderne med andre 'nutscapers'. Lyder det hyggeligt, hva?

Man behøver dog ikke tage sydpå, hvis man vil deltage i løg-løjerne, da Møns Klint, Grenen ved Skagen eller udsigten fra Rundetårn sikkert også ville imponere de andre brugere på hjemmesiden for den løsthængende idé. 

Se her eksempler på den nye trend. Billederne kan muligvis virke frastødende på sarte sjæle: 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip