Ny mode i underetagen: Busken er tilbage

Busken er tilbage, og "landingsbanen" og det glatbarberede look i skridtet er på retur. Det viser en ny undersøgelse lavet af det engelske online-apotek UK Medix ifølge stuff.co.nz.

De spurgte 1870 kvinder om deres frisure i understellet. Hele 51 procent svarede, at de hverken vokser, barberer eller trimmer busken. 45 procent svarede, at de tidligere fik voksbehandlinger, men at de ikke længere orkede at holde den smertefulde skønhedsrutine ved lige.

Læs også: Dusk-snak: Gwyneth Paltrow skulle igen tale om kønsbehåring

Tallene overrasker i en tid, hvor kvindens kønshår i den grad er i fokus. Det vakte blandt andet ramaskrig, da skuespillerinden Gwyneth Paltrow i et talkshow afslørerede, at hun kørte "70'er-stilen" i undervognen.

- Det var åbenbart i mange aviser. Jeg vidste, at det var trængt igennem, da min svoger sagde "Jeg håber ikke, at du gør busken populær igen", siger Paltrow i Ellen DeGeneres' talkshow.

Gwyneth Paltrows svoger er dog tilsyneladende en uddøende race. Hele 62 procent af kvindenre i undersøgelsen svarede, at deres partnere faktisk foretrækker busken.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip