Ny nedtur for Thorbjørn Olesen

Det lysende danske golftalent Thorbjørn Olesen præsterede for nylig fornemt i årets første major, US Masters, hvor den 23-årige dansker spillede sig til en imponerende sjetteplads.

Siden er det formmæssigt gået ned ad bakke for Olesen, der i forlængelse af Masters valgte at spille to turneringer på den amerikanske PGA Tour. Men både i Zürich Classic i New Orleans og i The Players Championship i Ponte Vedra Beach i Florida missede danskeren cuttet.

Og den formmæssige nedtur fortsætter tilsyneladende efter hjemkomsten til Europa ved Volvo World Match Play Championship i Bulgarien.

Der deltager kun 24 spillere i den traditionsrige turnering, hvor man deles op i otte grupper a tre spillere, der mødes mand mod mand i indbyrdes dueller, hvorefter puljens to bedste går videre til 1/8-finaler og knockout-kampe.

Thorbjørn Olesen er på grund af sin placering på ranglisten seedet og er kommet i pulje med svenske Carl Petterson og skotske Scott Jamieson. Men det kunne ikke forhindre, at danskeren i sin første kamp mod Carl Petterson fik en ordentlig øretæve, selv om svenskeren kun er nummer 83 på Race to Dubai-listen, hvor Thorbjørn Olesen er nummer fem.

Carl Petterson vandt både hul 2, 5, 8 og 9, inden Thorbjørn Olesen snuppede 10. hul blot for at se svenskeren svare igen og sejre på 11. Petterson kørte derefter de fire næste huller sikkert i hus, så han efter 15. hul kunne erklæres som vinder med 4&3 (foran med fire huller med tre huller at spille, red.).

Thorbjørn Olesen møder Scott Jamieson fredag formiddag, men efter det klare nederlag torsdag skal der en dansk kæmpesejr til, hvis ikke Volvo World Match Play Championship skal være slut for Olesen allerede inden weekenden.

Dagens Gossip