Ny øl er fyldt med smagen af kvinde: Fotomodel bidrager med bakterier fra skeden

Dagene, hvor man kun kunne vælge med Carlsberg og Tuborg, er forbi, og det skorter ikke med eksotiske og idérige smagsvarianter på dagligvarebutikkernes hylder over de vidt forskellige øl.

På den ene butikshylde kan man købe sig til små buttede ølflasker, der er brygget af munke i et belgisk kloster, mens en anden hylde har en mørk porter med en sød eftersmag af karamel fra en engelsk slikbutik.

Nu har de flittige øl-munke og britiske bryggere muligvis ved at få en ny konkurrent i kampen om forbrugernes surtoptjente lønkroner.

Der er her tale om en tjekkisk øl med det, der vel bedst kan beskrives som en feminin smag. 

Øllen, den hedder Bottled Instinct, er fremstillet med hjælp fra bakterier fra en lækker fotomodels vagina. 

Modellen Alexandra Brendlova har bidraget med mælkestyrebakterier fra skeden, og det har fået folkene bag den nye øl til at love en smag af 'essensen af kvindelighed'.

En gynækolog brugte et af sit fags traditionelle remedier til at sikre mælkesyrebakterierne fra fotomodellens underliv, og bagefter gik man i gang med at 'isolere og rense' fundet i et laboratorium.

Bakterien bliver på den måde til en del af øllen, der ifølge engelske Metro også kommer til at bestå af traditionelle ingredienser som vand, malt, humle og gær.

Producenten bag lover, at øllen ikke har en 'vaginal lugt eller smag', men at den alkoholrige drik er blevet 'aromatiseret med instinkter' og er brygget med den kønne models 'fristelser' og 'ynde'... Så skål på det!

Reklamer handler ofte om sex og sanselighed, hvilket også spiller en væsentlig rolle i den pengekampagne, der skal sikre en søsættelse af den tjekkiske skede-øl.

At lave øl med underlivsbakterier er åbenbart en dyr fornøjelse, da folkene bag Bottled Instinct skal have samlet over 11 millioner kroner ind, før de vil sætte øllen i produktion.

Noget tyder dog på, at forbrugerne må smage bakterier fra en vagina på anden vis, da der i skrivende stund kun er indsamlet lidt over 1.500 kroner til skabelsen af tøse-øllen.

Dagens Gossip