Ny serie: Superheltenes indtog på Kanal 5

Til efteråret udvides serie-universet på Kanal 5 med endnu en action-packed nyhed direkte fra de amerikanske tv-skærme. Det sker, når superhelteserien ”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” ser dagens lys på Kanal 5.

Med sit mix af spektakulære billeder og superagenter i aktion bringer serien om S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) seerne på en rejse ind i fantasiens eventyrlige verden af mennesker, der forvalter deres overnaturlige evner på godt og ondt.

”Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” er den længe ventede spin-off til filmene ”Marvel’s The Avengers” og udspiller sig tidsmæssigt kronologisk efter disse. Serien skildrer, hvordan organisationen S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) opererer, når den ikke har heltene fra The Avengers til rådighed.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Seriens leder af S.H.I.E.L.D. er Agent Phil Coulson, hvis død i The Avengers tilsyneladende var en undvigelsesmanøvre, og hans opgave er nu, kort skildret, at indlemme de nye super-mennesker, som konstant dukker op rundt omkring i verden i organisationen. Ved sin side har Coulson et lille men effektivt hold bestående af en kampekspert, en videnskabsmand og en computerhacker, som alle er enestående indenfor deres felt.

S.H.I.E.L.D.-fænomenet er skabt af tegneseriegiganten Marvel, som siden 1965 i film og tegneserier har benyttet organisationen til at bekæmpe ’det onde’. Og nu puster ”The Avengers”-instruktør Joss Whedon altså nyt liv i universet igen. Til stor begejstring for den massive fanskare verden over.

I USA har serien premiere i september på ABC, og Kanal 5 kommer til at lægge sin premieredato tæt op ad den amerikanske.

 

Dagens Gossip