Ny skade rammer uheldig Liverpool-anfører

Skrevet af admin

19/09/2015

Mest læste i dag

Premier League-klubben Liverpools anfører Jordan Henderson må nu føje en ny skade til sin historie om efteråret. Historien er ved at udvikle sig til et mareridt for den 25-årige englænder.

Jordan Henderson var så småt i betragtning til et comeback i Liverpool-trøjen i søndagens kamp mod Norwich, men nu har han pådraget sig et brud i højre fod. Det holder ham ude i yderligere seks til otte uger.

Det skriver avisen Liverpool Echo.

- Meget skuffet og frustreret over at blive sat tilbage af en ny skade. Men vil arbejde hårdt for at komme tilbage så hurtigt som muligt, skriver Henderson selv på sin twitterkonto.

- Jeg vil støtte holdet så godt, jeg kan, mens jeg er ude af stand til at spille. Tak for al jeres støtte, skriver han videre.

Skaden opstod, da han fredag for første gang i lang tid trænede fuldt med Liverpools trup, og en skanning har lørdag afsløret et brud i foden.

Skaden har ifølge avisen intet at gøre med den hælskade, som har holdt ham fra banen i fire kampe. Den skade sad i venstre fod.

Behandlinger hos en specialist i USA havde ellers hjulpet ham så meget, at han var klar til at gøre comeback, men nu må han ifølge Liverpool Echo regne med en længere skadepause.

Jordan Henderson skal mandag igennem en mindre operation i foden.

/ritzau/