Ny skoleleder på Gram Skole

Skrevet af Elo Christoffersen

10/12/2013
Bjarne Jensen starter 1. januar som ny skoleder på Gram Skole, oplyser Haderslev Kommune. Han er 54 år gammel og kommer fra en stilling i Kolding kommune. Han har 11 års erfaring med skoleledelse. Bjarne repræsenterer både erfaring og fornyelse og har en stor viden om folkeskolen og om folkeskolereformen. - Vi glæder os til, at drage nytte af Bjarne Jensens mange kvalifikationer, og det er planen, at Bjarne allerede kan starte på Gram Skole pr. 1. januar 2014, siger distriktschef Peter Jacob Rymann Johansen. - Man kan sige det på den måde, at Bjarne passer godt til Gram Skole og Gram Skole passer godt til Bjarne. Han er samarbejdende, kommunikerende og inddragende ift. personalet – uanset faggruppe, og særligt er han optaget af, at fokusere på barnets udbytte af vores arbejde, slutter distriktschef Peter Jacob Rymann Johansen.

Mest læste i dag

Bjarne Jensen starter 1. januar som ny skoleder på Gram Skole, oplyser Haderslev Kommune.

Han er 54 år gammel og kommer fra en stilling i Kolding kommune. Han har 11 års erfaring med skoleledelse. Bjarne repræsenterer både erfaring og fornyelse og har en stor viden om folkeskolen og om folkeskolereformen.

- Vi glæder os til, at drage nytte af Bjarne Jensens mange kvalifikationer, og det er planen, at Bjarne allerede kan starte på Gram Skole pr. 1. januar 2014, siger distriktschef Peter Jacob Rymann Johansen.

- Man kan sige det på den måde, at Bjarne passer godt til Gram Skole og Gram Skole passer godt til Bjarne. Han er samarbejdende, kommunikerende og inddragende ift. personalet – uanset faggruppe, og særligt er han optaget af, at fokusere på barnets udbytte af vores arbejde, slutter distriktschef Peter Jacob Rymann Johansen.