Ny Sønderjyske-træner: Vi vil vokse som hold

Sønderjyske er i gang med at finpudse formen, inden Superligaen begynder på fredag med opgøret ude mod FC Nordsjælland.

Inden da venter tre dage på træningsbanen i Haderslev, hvor de sidste detaljer skal på plads. Ifølge den ny cheftræner Jakob Michelsen skal efteråret bruges på at vokse som fodboldhold.

- Det er en god klub, og der er en masse gode, behagelige mennesker i og omkring klubben. Spillerne arbejder rigtig godt, og jeg synes, vi har fået nogle spændende spillere ind med et godt potentiale.

- Mange af dem, vi har fået ind, har deres bedste år foran sig, og jeg er sikker på, de vil vokse og løfte sig, og det vil vi også som hold gøre, som efteråret skrider frem, siger Michelsen til klubbens hjemmeside.

Den 34-årige Sønderjyske-træner står foran sin officielle debut for klubben, når han fredag klokken 18 sender sine spillere på banen i Farum.

- Det bliver utrolig spændende at komme i gang med Superligaen. Jeg synes, vi har haft en rigtig god opstart.

- Der venter os et opgør mod et ungt Nordsjælland-hold, der er kendt for at spille ekstremt hurtigt; især på deres hjemmebane på kunst, som er en lille smule anderledes end de andre baner.

- Jeg synes, FCN har set gode ud i deres træningskampe og slog senest Ajax. Der er en svær opgave i vente for os, men omvendt er det også sådan, at det afhænger meget af os selv.

- Kan vi gøre de ting, vi er gode til, og lukke ned for deres styrker, har vi gode muligheder for at skabe et godt resultat ovre i Farum.

- Derudover har premierekampe tradition for at være tætte, og det satser vi også på, det bliver fredag i Farum, lyder det fra Michelsen.

/ritzau/

Dagens Gossip