Ny spirende turismetrend i Skagen

Vandtemperaturen i Skagen måler omkring 4,5 grader og nedtællingen til Skagen Vinterbader Festival 2014 er i fuld gang, og friske vandhunde fra hele Norden står klar til en iskold dukkert på toppen af Danmark.

Her venter et program, hvor årets foredragsholder er Marianne Florman, der selv er ivrig vinterbader.

I år er der tilmeldt knapt 200 energiske deltagere fra Danmark, Norge og Sverige. Fra Norge kommer der en stor gruppe på omtrent 20 personer, så interessen for Skagen Vinterbader Festival er så småt ved at sprede sig til de øvrige Skandinaviske lande.

Ny spirende turismetrend – vinterbadning i Skagen

Den stigende interesse for vinterbadning i Skagen mærker man tydeligt i vinterbaderklubben ”Isbryderne”, som står bag Skagen Vinterbader Festival. Klubben får flere henvendelser fra vinterbadere, der besøger Skagen i vinterhalvåret, og som gerne vil bade sammen med andre.

Det sociale spiller en vigtig rolle for vinterbadere, så derfor ser ”Isbryderne” meget gerne flere vinterbadergæster hele året rundt.

Med vinterbadning som en af de hotteste helsetrends netop nu ser en ny turismetrend ud til at spire i Skagen. Der arbejdes derfor på at få endnu bedre badefaciliteter for badegæster i Skagen året rundt og naturligvis også for deltagerne i Skagen Vinterbader Festival.

Men lige nu er nedtællingen i fuld gang til Skagen Vinterbader Festival 2014 og arrangørerne glæder sig til at modtage de livsglade vandhunde den 23. januar.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip