Ny sportschef i Randers FC

Den nye sportschef Peter 'PC' Christiansen er rekrutteret fra egne rækker, efter man ikke har kunnet finde en passende person til posten eksternt.   

Formand i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen udtaler:

- Vi har igennem de seneste par år kigget os om efter en decideret sportsdirektør, der signifikant kunne styrke vores organisation og gøre den mindre sårbar. Der har været mange interessante emner på banen, men ingen der opfyldt alle opstillede kriterier. Vi har derfor besluttet at udnævne Peter Christiansen fra egne rækker til sportschef. 

Og han uddyber:

- PC har gennemgået en imponerende udvikling, siden han måtte indstille sin spillerkarriere for seks år siden. Han har blandt andet været en af hovedarkitekterne bag udviklingen af den nylige revision af vores sportslige strategiplan, samtidig med at han udover sin scouting funktion har været en del af den sportslige ledelse.

Peter Christiansen kommer fra en fortid som chefscout i klubben, og samspillet mellem hans evner på den hidtidige post - samt hans gennemgående kendskab til organisationen - har gjort, at man fandt ham som den mest egnede til den nye toppost:

- Vi har igennem mange år kunnet se PCs evner som chefscout. Desuden kender han alt til klubben, han har været med til at udarbejde vores røde tråd, og han kan som sportschef være med til at sikre kontinuiteten af denne i hele den sportslige organisation i Randers FC.

Hovedpersonen selv, ser frem til sine nye udfordringer:

- Det bliver superspændende for mig, og jeg føler et stort ansvar overfor de opgaver, der følger med. Men jeg føler mig også godt rustet til jobbet gennem de mange op- og nedture, som vi har haft de seneste år.

Den øvrige sportslige ledelse i klubben forbliver uændret med Jacob Nielsen som direktør og Colin Todd som cheftræner. Randers FC indtager i øjeblikket en 8.-plads i landets bedste fodboldrække.

Dagens Gossip