Ny stor hæder til Tom K.

Og nu har Tom Kristensen så papir på, at han også fra officielt hold anerkendes som en af løbets største racerkørere i historien.

Således blev Tom Kristensen fredag optaget i ’Le Mans Drivers Hall of Fame' under en ceremoni i Paris.

- Det er en stor ære for mig, at stå her i dag. Le Mans er et løb, som har givet mig så meget. Jeg er både stolt og ydmyg, og skylder en stor tak til de teams, de medkørere, mekanikere, ingeniører og helt fantastiske fans, som jeg gennem tiden har delt Le Mans-ånden med, udtaler Tom Kristensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg kan huske en episode, fra da jeg en var en helt ung gokartkører, hvor et finaleløb blev udskudt, fordi vi alle skulle ind og se de sidste minutter af Le Mans. Siden den dag har jeg drømt om at vinde dette helt unikke løb.

Det er anden gang i år, at Tom Kristensen anerkendes for sine bedrifter i karrieren. Det skete, da han blev optaget i motorsportens Hall of Fame, hvor legender som Michael Schumacher og Ayrton Senna også hører til.

Tom Kristensen går dog fortsat benhårdt efter at hente endnu en Le Mans-sejr til samlingen, når løbet køres i weekenden 22-23 juni.

Dagens Gossip