Ny svensker scorer to mål i første Esbjerg-sejr

14/09/2014

Esbjerg havde i søndagens sene opgør besøg af FC Vestsjælland hjemme på Blue Water Arena.

Det blev en kamp, vestjyderne trak sig bedst ud af med en 3-0-sejr på blandt andet to mål af den nytilkomne svensker Robin Söder.

Hjemmeholdet var uden sejr i sæsonens seks første kampe, hvilket kampens indledning bar præg af. Som tiden gik, fik Esbjerg sat sig på spillet og FC Vestsjælland havde det svært med vestjydernes hurtige omstillinger.

Alligevel var det FC Vestsjælland, der var tættest på kampens første scoring. En FCV-spiller steg efter et frispark til vejrs i feltet og fik headet på mål, men bolden tog overliggeren og gik ud til målspark.

Kort efter kom kampens første scoring. Et perfekt slået hjørnespark af Jakob Ankersen havnede for fødderne af Esbjergs nye angriber Robin Söder, der med god hjælp fra FC Vestsjælland-målmanden Thomas Mikkelsen let kunne prikke bolden over stregen.

Kort før pausen slog Esbjerg til igen. Et skarpt slået Esbjerg-indlæg blev efter et godt hovedstød mod mål pareret ud i fødderne på Robin Söder, der uden problemer dirigerede sin anden scoring i mål til stor glæde for hjemmepublikummet.

Esbjerg kom bedst ud til anden halvleg, og der var ikke spillet lang tid, før kroatiske Martin Pusic lukkede opgøret med sin scoring på hovedstød til 3-0 efter et godt indlæg.

Resten af kampen foregik på vestjydernes præmisser, og Esbjerg havde også flere gode muligheder for yderligere scoringer, men 3-0 forblev stående på måltavlen.

Esbjerg fik i syvende forsøg dermed sæsonens første sejr, der bringer klubben op over nedrykningsstregen.

Næste opgave for Esbjerg er på udebane mod oprykkerne fra Hobro, mens FC Vestsjælland hjemme på Harboe Arena i Slagelse byder AaB velkommen.