Ny Swansea-profil kunne ikke sige nej til Laudrup

Sidste nye mand i Swansea-trøjen er Jonjo Shelvey, der kommer fra Liverpool. Den 21-årige midtbanespiller, der allerede har en A-landskamp for England på cv'et, var ikke i tvivl om, at han skulle rykke til den walisiske klub, da han fik en seriøs henvendelse fra den danske manager.

- Når en som Michael kommer og vil have dig, så kan du ikke sige nej. Jeg talte med ham her til morgen, og jeg kunne lide de ting, han sagde. Forhåbentlig kan det hele klikke inde på banen, siger Shelvey til klubbens hjemmeside.

- Han var en af verdens bedste spillere - han har spillet for Barcelona og Real Madrid, så jeg håber, jeg kan få nogle kampe under ham og udvikle mig yderligere. Jeg vil lære af ham, og jeg håber, han kan gøre mig til en topspiller, fortsætter Jonjo Shelvey.

Umiddelbart kan et skifte fra traditionsklubben Liverpool til en opkomling som Swansea ligne et karrieremæssigt tilbageskridt, men det mener Jonjo Shelvey ikke. Han ser i stedet frem til at få bedre chance for en plads i startopstillingen, så han kan fortsætte sin udvikling.

- Jeg kunne være blevet i Liverpool og kæmpet for min plads, fordi de ville ikke af med mig. Men jeg følte, at jeg måtte til at skabe mig et navn. I stedet for at sidde på bænken for Liverpool hver weekend er jeg nødt til at spille fodbold og skaffe mig selv den status, som jeg havde engang, siger Shelvey.

Jonjo Shelvey har spillet for Liverpool i tre år og opnåede 47 kampe for klubbens bedste mandskab.

 

 

 

Dagens Gossip