Ny titel til Justin Timberlake

Takket være comebackalbummet »The 20/20 Experience« kan Justin Timberlake holde jul som årets kunstner hos iTunes.

Efter en pause på syv år udsendte Timberlake sin nye studieplade i marts og fik bevist, at han stadig har en plads på musikscenen. »The
20/20 Experience« storhittede på iTunes og sender nu den tidligere boybandstjerne til tops på Apples årlige liste over de største successer på streamingtjenesten.

Timberlakes album blev iTunes’ største sællert i 2013 og skæringen »Mirrors« indbringer placerer sangeren som nummer 10 blandt de mest solgte singler.

Opgørelsens slutdato var den 16. december og dermed går Beyoncé sandsynligvis glip af den rette belønning for sin kæmpesucces med det album, hun overraskende udsendte i fredags. Pladen har sat rekord hos iTunes, men kun et par dage af salget på næsten 830.000 eksemplarer tæller med for 2013, hvilket betyder, at R&B-stjernen må nøjes med en andenplads efter Timberlake.

Macklemore & Ryan Lewis får prisen for årets album og hittet »Thrift Shop« indbringer duoen førstepladsen i kategorien for de mest downloadede singler.

Prisen for årets sang tilfalder Lorde. Den kun 17-årige new zealandske sangerinde og sangskriver snupper titlen for skæringen »Royals«.

Dagens Gossip