Ny topsprinter til Post Danmark Rundt

Det danske cykelpublikum kan godt begynde at gøre sig klar til drabelige sprinterdueller på de danske landeveje, når Post Danmark Rundt skydes i gang om mindre end tre uger i Silkeborg. Tidligere har stjernenavne som Mark Cavendish og Tom Boonen meldt deres ankomst. De får nu selskab af den amerikanske topsprinter Tyler Farrar fra Alex Rasmussens hold, Garmin-Sharp.

Tyler Farrar blev sorteret fra til det amerikanske holds Tour de France-trup kort før starten på Korsika. Den 29-årige sprinter har allerede vundet etapesejre i Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana, og nu kan han så føje sejre i Post Danmark Rundt til listen.

Der er efterhånden god tradition for, at store sprintere kommer til det største hjemlige cykelløb. Det glæder løbsdirektør Jesper Worre.

- Vi har efterhånden en tradition for at have en række af verdens bedste sprintere med i Post Danmark Rundt, og det får vi igen i årets udgave. Jeg glæder mig altid til at se de fantastiske massespurter. Det er også virkelig god underholdning for tilskuerne at se disse supermænd køre om etapesejre i ekstrem høje hastigheder, siger Jesper Worre i en pressemeddelelse.

Han bemærker desuden, at danske Alex Rasmussen også er på startlisten hos Garmin-Sharp.

- Og så må vi jo se, om de vælger at køre spurten for Farrar eller Alex.

Cavendish, Boonen og Farrar skal desuden spurte mod flere etablerede sprintere undervej i Post Danmark Rundt. Theo Bos fra Team Belkin, Michael Van Staeyen fra Topsport Vlaanderen-Baloise og Sacha Modolo fra Bardiani Vavole-CSF Inox er nemlig også på startlisten til Post Danmark Rundt 2013.

Garmin-Sharp kommer også til Danmark med 2011-vinderen af Flandern Rundt, den tidligere Riis-rytter, Nick Nuyens.

Dagens Gossip