Ny trend blandt tricktyve: Nu svindler de med Live-Oddset

Det er ofte tankstationer med unge ansatte, der forhandler Live-Oddset. Her kommer en eller flere tyve ind og følger kampene på skærmene. De vælger en, der snart slutter og beder om kuponer til kampen.

Ekspedienten går i gang med at printe kuponerne. Hvis oddsene på kampen i mellemtiden ændrer sig, skaber de forvirring, for eksempel ved at bede om at veksle eller bytte penge.

Under forvirringen formår de at få indskuddet i hånden, hvorpå de stikker af.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Midt- og Vestjyllands Politi har i øjeblikket ni af den slags sager, der har fundet sted fra 6. juli til i går i blandt andet Herning, Aulum, Struer, Lemvig og Videbæk. Særligt det seneste halve døgn har der været mange episoder, hvor forhandleren har tabt mellem 5000 og 42.000 kroner.

- Vi har vel to hold, der opererer i området. Det ene hold er tre personer, det andet er to, fortæller politiets kommunikaitonsmedarbejder Kurt Stenfeldt til Dagens.dk

Der er både danskere og udlændinge blandt tyvene.

Politiet er nu ved at gennemgå videoovervågning for at se, om der er nogle brugbare billeder af gerningsmændene. I mellemtiden opfordrer de Live-Oddset-forhanldere til at være opmærksomme.

- Gør som enhver god købmand: Tag i mod ordren, få betaling, læg den i en pengekasse. Og så finde varen frem. For det er rigtig mange penge, det handler om, siger Kurt Stenfeldt.

Dagens Gossip