Ny trend: Mænd putter plastik-perler ind i deres penis

Det kan formentlig få koldsveden frem på de fleste herrers pande blot at tænke på, at nogen skulle indsætte fremmedlegemer under deres forhud.

Ikke desto mindre er det en ny trend. Modige mænd får indsat plastikperler i deres penis. Det skriver Daily Mail.

Det siges, at de små perler forbedrer nydelsen hos mandens seksualpartner under et samleje, fordi friktionen øges.

Typisk indsættes perlerne af en professionel piercer eller af manden selv. Der bliver lavet små, overfladiske snit i penis, hvorefter plastikperlen bliver indsat under huden.

Helt ufarlig er manøvren dog ikke. Ifølge Dr. Tobias Köhler fra SIU Healthcare i Illinois, USA, kan proceduren skade urinvejene og føre til kroniske smerter. I mindst ét tilfælde har det også ført til ardannelse og problemer med potensen.

I Florida kom en 19-årig mand på hospitalet, efter han havde forsøgt at indsætte en perle selv. Manden havde skåret i overfladen på sin penis med et barberblad. Han lavede to horisontale snit på penisskaftet og et snit for enden af sin penis. Det gik ikke så godt. Syv timer senere blev han indlagt med store smerter og blod i urinen. Han måtte operereres.

- Hvis man ikke bruger rene redskaber, for eksempel et brugt barberblad, til at skære i din penis, kan man risikere infektion, advarer Dr. Tobias Köhler.

Læs også: Mand og hans elskerinde ‘hygger’ sig med agurk - nu står han til fem års fængsel

Fænomenet bliver praktiseret i mange kulturer verden over og bliver mere og mere almindeligt i USA - især blandt indsatte i fængslerne.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip