Ny triumf giver danskerklub bedste NHL-start nogensinde

Opturen fortsætter for Montreal Canadiens i den nordamerikanske ishockeyliga (NHL).

Med danske Lars Eller som wing i andenkæden satte den canadiske storklub natten til fredag dansk tid klubrekord med den femte sejr i lige så mange kampe i denne sæson.

Det blev 3-0 over New York Rangers hjemme i Bell Centre i Montreal, og dermed står Canadiens noteret for maksimumpoint ti efter de første fem kampe.

- Alle bidrager, alle har det sjovt, alle har det godt med sig selv, konstaterer holdets kaptajn, Max Pacioretty, til nhl.com.

Lars Eller holdt relativt lav profil mod gæsterne fra New York, og den tidligere Rødovre-spiller var ikke involveret i nogen af sit holds scoringer.

Montreal-mandskabet har i de seneste sæsoner markeret sig som et af de mest solide i NHL.

Sidste år nåede Canadiens blandt de sidste otte i den benhårde kamp om Stanley Cup-trofæet, og holdet har set mindst lige så stærkt ud i starten af denne sæson.

Der var også succes natten til fredag til Frans Nielsen og New York Islanders, som vandt sæsonens anden sejr, da Nashville Predators blev sendt hjem fra Islanders' nye hjemmebane i Brooklyn med et 3-4-nederlag.

Til gengæld tabte Mikkel Bødker og Arizona Coyotes for første gang i denne sæson. Det blev 3-4 hjemme mod Minnesota Wild.

/ritzau/

Dagens Gossip