Ny tv-kanal sender julemusikvideoer 24 timer i døgnet

 

I 51 dage, nærmere bestemt fra 12. november og helt ind til første nytårsdag 2013 kan danskerne på den nye tv-kanal Christmas-TV tage for sig af et overflødighedshorn af de mest populære julehits – med alt fra klassikere som Whams ”Last Christmas” til de nyeste julesingler fra ind- og udland.

 

Den nye tv-kanal kommer ud til over 75 pct. af danskerne via de største danske tv-distributører som YouSee, Stofa m.fl. og kan også ses af alle dem som har grundpakker og som normalt ikke har adgang til andre musikvideokanaler.

 

- Kanalen skal ses som tv-branchens bud på et velfungerende pop-up koncept. TV kan være med til at bygge stærke fællesskabs traditioner op hos danske befolkning. Det ser vi allerede når TV2 intensivt sender Tour de France eller når DR i en periode lægger Danmark ned hver fredag med X-factor. På samme måde er Christmas TV tænkt som et tilbud, der op til og i løbet af julen, giver danskerne den perfekte platform for julefesterne og julehyggen, siger Kasper Krüger, direktør for Christmas TV.

 

Christmas TV kommer ud til næsten alle de danske husstande og arbejdspladser. Julekanalen bliver distribueret gratis gennem de største danske tv-distributører.

Dagens Gossip