Ny værtinde til 7’erens Voodoo

Den nye værtinde, som fremover kommer til at supplere Jeppe Voldum, er 22-årige Joy Fryd Larsen, der allerede har tv-erfaring som blandt andet ungdomsreporter på ”Go´ Morgen Danmark” og som assistent i Brügger og Bertelsens radioprogram ”Interne Affærer”.

- Jeg kan bidrage med en lystsluppen stemning og noget vildskab i øjenhøjde med de unge. Jeg starter helt fra bunden og har intet at miste, fortæller Joy, som er en pige med masser af gåpåmod.

Hun vil stå for egne skøre og vedkommende indslag i ”Voodoo” samt være på skærmen både alene og sammen med Jeppe. Joy omtaler i øvrigt Jeppe som sin nye ”tv-storebror”:

- Jeppe og jeg er på samme mentale stadie. Vi har begge krudt i røven, og vi griner af de samme ting, og derfor supplerer vi hinanden godt.

Jeg skal være en bedre vært end Jeppe

Joy glæder sig til at gå i studiet med sin nye tv-makke Jeppe Voldum, men det er ikke første gang, at de to værter træffer hinanden. De er begge vokset op i samme område på Amager og har også gået i børnehave sammen.

Det tyder derfor allerede på, at Joy og Jeppe vil komplementere hinanden godt:

- Vi gik på rivaliserende skoler. Jeppe gik på den seje – så nu skal jeg battle ham. Jeg skal være en bedre vært end Jeppe – det bliver mit personlige mål med programmet, siger Joy med et smil.

I ”Voodoo” vil Joy og Jeppe vise de nyeste musikvideoer, og som altid kan seerne forvente en masse uventede og underholdende indslag. Begge værter ønsker at være tætte på ”Voodoo”s seere, og dialogen med seerne bliver noget, der kommer endnu mere fokus på i den nye sæson.

- Seerne skal føle, at Voodoo er deres bedste ven, fortæller Joy, som håber på at lære seerne at kende på et mere personligt plan.

Joy Fryd Larsens debut som tv-vært kan ses i ”Voodoo” mandag den 3. februar klokken 16 på 7’eren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip