Ny vinterrute fra Aarhus Airport til Gran Canaria fejres med event

Sol og sommer kan være lige det, du har brug for, når det er koldt og mørkt i Danmark. Og nu er det nemt at flyve til varmere himmelstrøg - direkte fra Aarhus.

Sammen med Ryanair tilbyder Aarhus Airport nemlig en vinterrute til Gran Canaria med afgang hver fredag hele vinteren. Første flyvning er på fredag.

D-vitamin på Gran Canaria

Med mindre du er vinterbader, så er det for koldt at bade og solbade i Danmark hele vinteren.

- Vi er derfor rigtig glade for at kunne tilbyde østjyderne den nye rute til Gran Canaria, da den gør det nemt for os at få et skud D-vitamin fra solens stråler i løbet af vinteren, siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Ruten er et af mange tiltag i retning af udvikling og vækst.

- Og fordelene ved at rejse fra Aarhus Airport er mange. En af dem er indlysende: Lufthavnen ligger kun cirka 30 minutters kørsel fra for eksempel Aarhus, forklarer Peter Høgsberg.

Event på Åboulevarden

Aarhus Airport har valgt at markere ruteåbningen med en lille event i Aarhus centrum for at gøre borgerne opmærksomme på muligheden for at flyve sydpå hele vinteren.

Direktøren i Aarhus Airport vil dog ikke løfte sløret ret meget for, hvad der skal ske i morgen:

- Jeg kan afsløre så meget, at det kommer til at foregå på Åboulevarden mellem 15 og 16, tæt på åens kolde vand - og uden badering, slutter Peter Høgsberg.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip