Ny vinterrute fra Aarhus Airport til Gran Canaria fejres med event

Sol og sommer kan være lige det, du har brug for, når det er koldt og mørkt i Danmark. Og nu er det nemt at flyve til varmere himmelstrøg - direkte fra Aarhus.

Sammen med Ryanair tilbyder Aarhus Airport nemlig en vinterrute til Gran Canaria med afgang hver fredag hele vinteren. Første flyvning er på fredag.

D-vitamin på Gran Canaria

Med mindre du er vinterbader, så er det for koldt at bade og solbade i Danmark hele vinteren.

- Vi er derfor rigtig glade for at kunne tilbyde østjyderne den nye rute til Gran Canaria, da den gør det nemt for os at få et skud D-vitamin fra solens stråler i løbet af vinteren, siger direktør i Aarhus Airport, Peter Høgsberg.

Ruten er et af mange tiltag i retning af udvikling og vækst.

- Og fordelene ved at rejse fra Aarhus Airport er mange. En af dem er indlysende: Lufthavnen ligger kun cirka 30 minutters kørsel fra for eksempel Aarhus, forklarer Peter Høgsberg.

Event på Åboulevarden

Aarhus Airport har valgt at markere ruteåbningen med en lille event i Aarhus centrum for at gøre borgerne opmærksomme på muligheden for at flyve sydpå hele vinteren.

Direktøren i Aarhus Airport vil dog ikke løfte sløret ret meget for, hvad der skal ske i morgen:

- Jeg kan afsløre så meget, at det kommer til at foregå på Åboulevarden mellem 15 og 16, tæt på åens kolde vand - og uden badering, slutter Peter Høgsberg.

Dagens Gossip