Nybagt familiefar forsvundet: Har du set Jannick?

Politi og familie leder efter den 27-årige Jannick Brungaard fra Rønnede på Sydsjælland.

Søndag formiddag gik han, ifølge en kammerat, til købmanden efter modermælkserstatning til sin tre måneder gamle søn. Siden er der tilsyneladende ingen, der har set ham, skriver bt.dk.

Hans kone - Ayshah Ali Brungaard - fortæller, at hun ringede til ham et kvarter efter, han havde forladt hjemmet. Her fortalte han, at han skulle hjælpe en kammerat med at tanke benzin på bilen. Herefter ville han gå over i en Spar Købmand og købe modermælkserstatning. Han kom aldrig hjem.

Nu fygter hun, at der er sket ham noget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ayshah Ali Brungaard har sammen med sine forældre og svigerforældre ledt efter den 27-årige. De har ringet til hospitaler for at høre, om nogen med hans signalement er blevet bragt ind.

Der er også ringet til alle hans venner, men ingen ved, hvor han er. Søndag aften meldte Ayshah Ali Brungaard ham savnet hos politiet.

- De siger, at jeg måske bare må acceptere, at han ikke vil være sammen med mig mere, siger hun til bt.dk.

Ayshah Ali Brungaard tilføjer, at Jannick aldrig ville forlade hende på den måde. At det er ham, der har dankortet, og at han ved, at hun ikke har nogle penge.

Hun fortæller også, at han ofte ringer hjem.

Jannick Brungaard havde også lovet sin otte-årige papsøn en tur i zoologisk have søndag eftermiddag . Et løfte, som han, ifølge konen, aldrig ville finde på at svigte.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter, at det har modtaget en anmeldelse.

- Vi har fokus på sagen og leder efter ham. Vi har i øjeblikket sendt en patrulje ud til konen for at få flere oplysninger i sagen, siger vagtchef Anders Mikkelsen til bt.dk.

Jannick Brungaard er 198 centimeter høj og vejer omkring 100 kilo. Han har blå øjne og var iført blå convers sko, en grå tynd trøje og en mørkeblå Tommy Hilfiger vest.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip