Nybagt mor overvældes af fremmed persons opførsel på fly, da barnet begynder at græde

At flyve med et lille barn kan gøre de fleste forældre nervøse.

For hvordan vil den lille purk have det med at miste jordforbindelse, og hvor mange arrige blikke fra medpassagerne venter der ved bare den mindste barnegråd?

Der var altså ikke noget at sige til, at sommerfugleene allerede fløj rundt i maven på den nybagte mor Rebekka Garvision, da hun sammen med datteren Rylee gik ombord på et fly i lufthavnen i Mitchigan, USA.

Rebekka Garvision skulle flyve Alabama for at besøge sin mand i den sydlige del af det store land, som han tjener som soldat. 

Flyvemaskinen have ikke engang fået luft under vingerne, før den nybagte mor fik en fornemmelse af, at der ved de nærmeste siddepladser allerede var en form for utilfredshed over det nyfødte barn.

- Rylee begyndte at græde, da vi var klar til at lette. Jeg spurgte en stewardesse om vi kunne flytte to rækker frem i flyet, hvor der var to tomme pladser ved siden af hinanden, skriver Rebekka Garvision i et opslag på Facebook.

- Stewardessen sagde ja, og i det næste øjeblik sad jeg ved siden af den her fantastiske kvinde! Hun kunne muligvis mærke, hvor stresset og nervøs jeg var, og hun endte med at få vendt vores dag helt rundt på en tallerken. Det var umuligt at få Rylee til at holde op med at græde, men hun spurgte om lov til at prøve at få hende til at holde op med at græde, skriver Rebekka Garvision om episoden.

Medpassageren fik straks barnet til at holde op med at græde, og der blev ikke trillet flere babytårer på flyveturen. Det skriver Opposing Views

Læs også: Hjertevarmt far/datter-øjeblik, da 5-årig fanger kæmpefisk med Barbie-fiskestang

-Hun faldt i søvn, så snart vi kom i luften. Hun sov på hendes skød indtil vi nåede frem til vores gate. Kvinden blev ved med at sige, at det overhovedet ikke var noget problem,at det faktisk var en beroligende fornemmelse for hende, skriver Rebekka Garvision på det sociale medie.

Den beroligende medpassager hedder Nyesha Miller – og hun hjalp faktisk også med at bære barnet ud af flyvemaskinen, så Rebekka Garvision kunne nøjes med at bære klapvognen og deres bagage.

På Facebook er Rebekka Garvision opslag blev delt over 70.000 gange.

I opdateringen takker den nybagte mor igen den hjælpsomme sidemand fra flyet.

- Du rullede ikke bare med øjnene og blev irriteret ligesom alle andre ombord, men du tog dig af hende på hele flyvetyren, så jeg kunne slappe af og samle tankerne, skriver hun afslutningsvis.

- Du fik tårerne frem i øjnene på mig, da jeg sad og så på dig og Rylee, der sov ved siden af mig. Jeg kunne ikke tro, hvordan det hele ordnede sig og hvordan du tog dig af os. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip