Nye hemmeligheder afsløret om Star Wars-film

Skrevet af admin

13/03/2015
Mens mange Star Wars-fans verden over går og glæder sig til december, hvor "The Force Awakens", der er den første af de nye film til de seks tidligere Star Wars-film, har premiere, så er der mere godt nyt til de science fiction-hungrende. Disney, der har overtaget rettighederne til Star Wars-filmene, annoncerede torsdag, at efterfølgeren til "The Force Awakens", "Star Wars: Episode VIII", vil ramme biograferne den 26. maj 2017.Det er 40 år og en dag efter, den første Star Wars-film havde premiere.Det er instruktøren bag successerien "Breaking Bad", Rian Anderson, der skal instruere den ottende Star Wars-film i rækken.Den nye Star Wars-trilogi kommer til at spole 30 år frem i tiden efter Emperiets fald i "Star Wars: Episode VI-Return of the Jedi".Det er lykkedes Disney at hyre de tre oprindelige hovedpersoner til den nye trilogi, nemlig Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher som henholdsvis Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia.Den første film i serien "Star Wars: The Force Awakens" har premiere den 18. december 2015.Newspaq

Mest læste i dag

Mens mange Star Wars-fans verden over går og glæder sig til december, hvor "The Force Awakens", der er den første af de nye film til de seks tidligere Star Wars-film, har premiere, så er der mere godt nyt til de science fiction-hungrende.

Disney, der har overtaget rettighederne til Star Wars-filmene, annoncerede torsdag, at efterfølgeren til "The Force Awakens", "Star Wars: Episode VIII", vil ramme biograferne den 26. maj 2017.

Det er 40 år og en dag efter, den første Star Wars-film havde premiere.

Det er instruktøren bag successerien "Breaking Bad", Rian Anderson, der skal instruere den ottende Star Wars-film i rækken.

Den nye Star Wars-trilogi kommer til at spole 30 år frem i tiden efter Emperiets fald i "Star Wars: Episode VI-Return of the Jedi".

Det er lykkedes Disney at hyre de tre oprindelige hovedpersoner til den nye trilogi, nemlig Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher som henholdsvis Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia.

Den første film i serien "Star Wars: The Force Awakens" har premiere den 18. december 2015.

Newspaq