Nye hotelkoncepter hos Bravo Tours

Danske rejseledere i nærheden er fælles for alle hotellerne, men med tre hotelkoncepter kan man vælge mellem luksushotel, hotel med børneklub og mindre familiedrevet hotel.

Bravo Deluxe-hoteller

Bravo Deluxe er en hotelkategori med garanti for komfort og høj standard for dem, der vil forkæle sig selv. Bravo Deluxe hoteller er et udvalg af de allerbedste 4-stjernede og alle Bravo Tours 5-stjernede hoteller. Værelser, poolområde og restauranter er af høj klasse. En Bravo Deluxe-ferie starter allerede i lufthavnen, hvor der er loungeadgang.

Læs også: Hotelpriser eksploderer nytårsaften

Deluxe-hotellerne har altid lækre poolfaciliteter og er blandt de to første hoteller på busturen fra lufthavnen.

Bravo Resort-hoteller

Bravo Resort er hoteller, hvor ferieglæden er høj for gæster i alle aldre. Man har det hele inden for rækkevidde. Hotellet ligger som regel på eller tæt på stranden. Der er masser af aktiviteter og som regel daglig underholdning for børn og voksne. Her er mulighed for både afslapning og aktivitet.

Faciliteterne er i top, og der er gjort meget for at pool-områderne skal være attraktive for alle aldre.

Personalet er serviceminded og vant til at gøre ferien god og oplevelsesrig for både børn og voksne. I sommerperioden er der gjort ekstra meget ud af det for børnene med bl.a. populære børneaktiviteter, og på mange af Bravo Resort-hotellerne har Bravo Tours endda sin egen børneklub.

Bravo Living-hoteller

Hotelejeren tager imod i receptionen på Bravo Living-hotellerne. Der dufter af mad og lokale krydderier fra køkkenet, hvor hans kone er i fuld gang med at tilberede aftensmaden. Personalet har smil på læben, og man får ofte en venlig bemærkning med på rejsen.

Se billederne: Gnuer vender tilbage til Kenya

På Bravo Living-hotellerne er der altid mange Bravo Tours-gæster, og ejeren sætter en ære i, at de føler sig velkomne og godt tilpas. Det er små hoteller med personlighed, hjerte- og husrum. Atmosfæren er behagelig og afslappet, og man fornemmer lokalområdets kultur og charme.

Sådan vil det oftest være på et Bravo Living-hotel, hvor hovedessensen er, at man kan betragte sit hotel som sit hjem under sydens sol.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip