Nye opgaver for SF´s Karina Lorentzen

Formandsvalget i SF udløser en ordførerrokade på Christiansborg. Det medfører nye opgaver for folketingsmedlem Karina Lorentzen.

Karina Lorentzen har hidtil varetaget SF´s interesser indenfor rets, - integrations- og forbrugerpolitik. Hun har derudover passet formandsposten i Retsudvalget og ledelsesopgaver som gruppesekretær i gruppeledelsen. Men nu får den 39-årige koldingenser flere ting til at føje til visitkortet. Hun overtager indfødsret og den prestigefyldte post som erhvervsordfører. Endelig bliver hun en del af kontroludvalget, der har indseende med PET og hvor kun de fem største partier har en plads.

- Min retspolitiske palet bliver fuldendt med kontroludvalget og jeg glæder mig meget til at få denne opgave, ikke mindst fordi vi barsler med den første lov for PET nogensinde inden længe. Og så får jeg jo et tæt samarbejde med den nye formand, Annette Vilhelmsen, som jo netop er indtrådt som minister i erhvervsministeriet. Det bliver spændende, da det er et politikområde, jeg hidtil ikke har arbejdet med, siger Karina Lorentzen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip