Nye parkeringsregler i Fredericia midtby

 

Fra 15. oktober begynder Fredericia Kommunes Vej og Park afdeling at ændre parkeringsrestriktionerne på en lang række gader og pladser i Fredericia bymidte.

 

Den 1. november indfører Fredericia Kommune betalingsparkering på udvalgte pladser i Fredericia bymidte (nord og syd for rådhuset samt på Bülows Plads) og ved Madsby Legepark.  Samtidig bliver der også lavet nogle ændringer på de øvrige restriktioner på kantstensparkering og de tidsbegrænsede pladser i midtbyen. Der bliver også parkeringsforbud på en delstrækning af Lumbyesvej.

 

Ændringerne træder i kraft i takt med, at tavlerne fysisk bliver ændret på vejen eller på pladsen. Det vil ske i perioden fra 15.-31. oktober. Derfor opfordres alle bilister i Fredericia Kommune til i de kommende uger at holde ekstra godt øje med restriktionerne, der hvor de stiller bilen, da der løbende bliver indført nye restriktioner.

 

Mest tale om mindre ændringer

 

Generelt er der tale om mindre ændringer, hvor restriktionen ændres fra at gælde i tidsrummet kl. 9-19 på hverdage til at gælde kl. 9-17. På lørdage ændres tidsrummet fra kl. 9-13 til kl. 9-12. På visse pladser tillades fremover kun parkering i to timer mod tidligere tre timer, mens det på visse strækninger langs kantsten, bliver tilladt at parkere to timer mod tidligere en time.

 

Betalingsparkering

 

Torsdag den 1. november bliver der indført betalingsparkering i Fredericia bymidte (nord og syd for rådhuset samt på Bülows Plads) og ved Madsby Legepark. Prisen pr. time bliver 8 kr. i bymidten og 10 kr. ved Madsby Legepark. I øjeblikket er firmaet Olsen Engineering ved at forberede monteringen af de nye p-automater.

 

Foto: Ole Olsen, Fredericia Kommune.

 

Dagens Gossip