Nye skader rammer topholdet Arsenal

Selv om Arsenal mærker trykket fra formstærke Manchester City, der bare vinder og vinder, nægter London-klubben at give slip på førstepladsen i Premier League.

Med sejren mandag aften på 2-1 ude over Aston Villa har Arsenal vundet fire ligakampe i træk og holder fast i førstepladsen foran City, der ligger et point efter. Det på trods af, at Arsenal har været hårdt ramt af skader.

Uheldene synes blot at fortsætte for Arsenal, der mod Villa måtte udskifte to skadede spillere.

Denne gang gik det ud over den tjekkiske midtbanespiller Tomas Rosicky, der kan have brækket næsen efter et sammenstød med Gabriel Agbonlahor, samt den spanske venstreback Nacho Monreal, der nu skal have sin fod skannet.

- Rosicky har en dårlig næse, og jeg ved ikke, om den er brækket. Jeg ved ikke, om det var en albue eller ej, det så jeg ikke, måske var det et uheld. Og Monreal skal have tjekket sin fod, sagde Arsenals manager, Arsène Wenger efter kampen.

Franskmanden må i forvejen undvære den hurtige angriber Theo Walcott i resten af sæsonen formentlig, mens klubbens danske angriber, Nicklas Bendtner, er ukampdygtig i yderligere et par uger mindst.

Til gengæld kunne Wenger glæde sig over, at Olivier Giroud fik comeback mod Aston Villa. Angriberen scorede til 2-0.

/ritzau/

Dagens Gossip