Nye spillere viser målform mod håndbold-miniput

Der blev plads til flere af de helt nye spillere på det danske kvindelandshold i håndbold, da holdet som forventet vandt en storsejr på 38-17 over Uruguay i den sidste kamp i OL-kvalifikationen.

Eftersom OL-billetten allerede lørdag blev tabt på gulvet, gav søndagens kamp trænerteamet mulighed for at se de nye spillere i aktion.

Derfor var Rikke Skov og Pernille Holmsgaard inden kampen blevet erstattet af Mia Rej og Mia Biltoft, og de to nye spillere i truppen fik meget spilletid.

- Det var rigtig fedt. Det var dejligt endelig at få lov at komme ind og spille nogle minutter på banen. Det er det, jeg kæmper for i hverdagen og til træning, siger Mia Biltoft, der spillede sin første landskamp.

- Det er altid lidt svært at vurdere, hvordan det gik, når det er et hold som Uruguay, vi møder.

- Men jeg synes, det gik ganske fint. Jeg scorede på de to chancer, jeg havde, og det gik ok i forsvaret. Så det var en ganske god debut, siger stregspilleren, der til daglig spiller i Ringkøbing Håndbold.

En anden ny spiller i landsholdssammenhæng er den gennembrudsstærke bagspiller Mia Rej. Hun leverede en flot kamp mod Uruguay og blev topscorer med ni mål.

- Det er dejligt at spille. Jeg er ny på det her landshold, så jeg tager alle de minutter, jeg kan få og prøver at få det bedste ud af det, siger hun.

Mia Rej håber at blive en mere fast del af landsholdet og har stor fokus på sin personlige udvikling på håndboldbanen.

- Jeg går hjem i klubben og fyrer den af til træningerne, og så må jeg se, om det er godt nok, når Klavs (Bruun Jørgensen, red) kalder ind til landsholdet næste gang, siger hun.

Også stregspilleren Kathrine Heindahl fik gjort opmærksom på sig selv mod sydamerikanerne med fem scoringer.

Den næste store opgave, der venter de danske håndboldkvinder, er EM i december. Det spilles i Sverige.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip