Nye stjerner udvalgt til Walk of Fame i 2014

Jennifer Lopez fik i sidste uge stjerne nummer 2500 på Hollywoods Walk of Fame og nu er filmbyens handelskammer klar med navnene på de kendisser, som skal hyldes i 2014.

Fra film- og TV-verdenen overgår æren blandt andre Matthew McConaughey, Orlando Bloom, Liam Neeson og Dabney Coleman, mens det tilsvarende felt hos kvinderne tæller Sally Field, Jessica Lange, Claire Danes og Cheryl Hines.

Fra musikindustrien ses navne som Katy Perry, Jeff Lynne og Rick Springfield samt sangskrivertrioen Holland-Dozier-Holland.

Blandt de udvalgte er også det amerikanske filmakademis tidligere formand Tom Sherak, TV-produceren Don Mischer og instruktøren Paul Mazursky, ligesom der afsløres stjernefliser til ære for to afdøde personligheder, nemlig komikeren Phil Hartman og rapperen Tupac Shakur.

»Vi har en rigtig fin blanding af berømtheder og ledende skikkelser fra den underholdningsindustri, der har gjort Hollywood til det, byen er i dag«, siger David Green, som er formand for handelskammerets Walk of Fame-udvalg.

Selv de udvalgte selv må hoste op med et éngangsbeløb på de 30.000 dollars, udødeliggørelsen koster, er en stjerne på Walk of Fame en af de mest eftertragtede hædersbevisninger. Man kan nemlig ikke købe sig til at blive udvalgt.

Dagens Gossip