Nye striber på motorvejen mellem Nørre Aaby og Middelfart

Udbygningen af den fynske motorvej mellem Nørre Aaby og Middelfart fra fire til seks spor vil snart for alvor kunne mærkes af trafikanterne på Vestfyn, som kommer til at væbne sig med tålmodighed de kommende år.

På onsdag klokken 19 går Vejdirektoratet i gang med at stribe op til fire kørespor i motorvejens nordside mellem Nørre Aaby og Middelfart.

Stribearbejdet foregår både som dag- og natarbejde. Om natten vil der kun være et spor farbart i vestgående retning, mens der om dagen vil være det normale antal spor farbare i begge retninger, dog vil sporene i vestgående retning være smallere end normalt.

Vejdirektoratet forventer, at stribearbejdet vil være afsluttet torsdag den 7. marts. Arbejdet begynder ved Nørre Aaby og vil bevæge sig frem mod Middelfart, cirka et par kilometer hver nat.

Trafikanterne i vestgående retning skal i perioden være opmærksomme på en hastighedsbegrænsning på 80 kilometer i timen på den berørte strækning.

Motorvejstrafikken i begge retninger skal køre i motorvejens nordside, når Vejdirektoratet den 7. marts går i gang med udbygningen i sydsiden (nuværende østgående spor).

Udbygningen i sydsiden sker frem til december 2013. Tilsvarende vil nordsiden blive udbygget i 2014, mens al trafikken vil køre i sydsiden.

Dagens Gossip