Nye tiltag hos Scandlines giver tilfredse kunder

De nye forbedringer består i, at man bl.a. har tilpasset nye koncepter til de enkelte færger og overfarter. Der er blevet sat fokus på en mere varieret madoplevelse ombord samt et øget fokus på kvalitetskaffe.

Ligeså er færgerne blevet frisket op med et mere moderne interiør, forbedrede toiletfaciliteter og nye legerum til børnene.

En ny undersøgelse, lavet af firmaet Shoptimizer i perioden 21. april til 20. august 2012, hvor 943 kunder deltog, viser, at Scandlines's moderniseringskurs har givet pote. Hele 75 procent af kunderne er tilfredse eller meget tilfredse med at rejse med Scandlines.

Morten Haure-Petersen, CCO i Scandlines, glæder sig over, at rederiets kunder tager så godt imod de mange tiltag.

- Det er Scandlines' klare ambition, at imødekomme kundernes ønsker bedst muligt. Vores tidligere undersøgelser har vist, at vores gæster har efterspurgt mere fleksibilitet og kvalitet om bord. Det har vi nu sat handling bag, og kundernes tilfredshed bekræfter, at vi har truffet de rigtige beslutninger. Vi fortsætter derfor moderniseringskursen i den kommende tid.

På ruten Gedser-Rostock kan man i all-inclusive restauranten Scandlines Buffet nyde alt fra den helt store brunch først på dagen til en lækker aftenbuffet.

På ruten Rødby-Puttgarden finder man a la carte-restauranterne Steaks & Seafood. Her er cafeterierne foodXpress også blevet moderniseret, ligesom TravelShoppen om bord på alle færger tilbyder et velassorteret udvalg af blandt andet parfume og kosmetik samt konfekture og spiritus.

På de danske færger på Rødby-Puttgarden-ruten har Scandlines investeret i flydende kaffebarer, Berlin Coffee House og Berlin Espresso, hvor man udover kvalitetskaffe kan få kager, sandwiches og andre lækkerier i hyggelige omgivelser. Det er selvfølgelig også muligt at tage sin kaffe med op på dækket, hvor man kan nyde udsigten.

Du kan læse mere om alle oplevelserne hos Scandlines på dette link.

 

Foto: Scandlines

 

 

 

Dagens Gossip