Nyeste danser i flokken: Vil det endnu mere

I Vild med dans er det ikke kun de kendte nydansere, der trækker stemmer til sig. Også de professionelle dansere har en fanskare hjemme i stuerne, og jo længere tid de har været med i danseprogrammet, des bedre lærer seerne dem at kende.

Med kun fire par tilbage i konkurrencen er Morten Kjeldgaard den nyeste professionelle danser, der er tilbage. Det er fjerde gang han deltager, så helt grøn er han ikke, men de andre dansere har alligevel mere erfaring i programmet.

- Jeg er den nyeste i flokken sammen med alle de gode og garvede dansere, griner han.

Han kan dog ikke sige noget sikkert om, hvorvidt det har en betydning for, hvordan stemmerne fordeler sig fredag efter fredag.

- Det kan jo sagtens have en betydning, men man ved ikke så meget om seerstemmerne, så det er svært at sige. Selvfølgelig har jeg nok ikke en ligeså stor fanskare, som de rutinerede har, siger han.

Hans partner, skuespillerinden Stephania Potalivo, er dog ikke i tvivl om, at hendes partner har mange fans i de danske stuer.

- Du har også mange, og du har i hvert fald mig, griner hun.

- Jeg får tit at vide, at jeg er meget heldig, at jeg har Morten som partner, så jeg tror, at der er mange, som er ligeså stor fan af ham som af de andre dygtige dansere, siger hun.

Danseren er heller ikke sikker på, at det kun er en ulempe at være blandt de nyeste.

- Jeg har selvfølgelig ikke så meget i bagagen, som de andre har, men det er også bare med til at gøre, at jeg vil det endnu mere, fordi det jo stadig er lidt nyt for mig, siger han.

Sidste år endte Morten Kjeldgaard på en fjerdeplads, da han dansede med skuespillerinden Ditte Ylva, og det er hans foreløbige rekord.

Den har han dog mulighed for at slå i år, når han næste fredag skal imponere dommere og seere i kvartfinalen. Hans nuværende partner er i hvert fald helt sikker på, at de vil gøre alt, hvad de kan, for at lave en ny rekord.

- Den rekord skal slås i år. Det håber jeg virkelig, siger hun.

Parret kan opleves i kvartfinalen næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip