Nyeste Fifa-kandidat: Jeg har ingen udfordrere

Præsidenten for fodboldforbundet i Liberia, Musa Bility, som mandag blev den ottende og sidste kandidat til fodboldforbundet FIFA's præsidentpost, mener selv, at han nærmest er uden modkandidater.

I et interview med den britiske tv-station BBC fortæller Musa Bility, at han er den eneste troværdige mulighed som leder af den verdensomspændende fodboldorganisation.

- Jeg ser ingen rigtige udfordrere, for alle de øvrige kandidater har spillet en eller anden rolle i, hvad der tidligere er sket i Fifa, og hvis vi skal reformere fodbold, bør ingen af dem have ret til at lede organisationen, siger Musa Bility.

- Det er dem, som er skyld i de problemer, vi har i dag. Så de kan ikke være løsningen, siger han videre.

Musa Bility har ret i, at flere af de øvrige kandidater til præsidentposten allerede har eller har haft et embede i Fifa.

Afrikas fodboldforbund (CAF) har imidlertid ikke støttet liberieren endnu, men støtter øjensynligt den sydafrikanske politiker Tokyo Sexwale. Hvis det er tilfældet, er Musa Bility parat til at træde tilbage.

- Jeg har tidligere sagt, at hvis vi har mere end en afrikaner i kapløbet, og CAF støtter den anden, så vil jeg også gøre det.

Musa Bility siger desuden, at de fem nationer, som støtter ham og har gjort hans kandidatur muligt, hører til udenfor den vestafrikanske region, han selv kommer fra.

Han mødes selv med flere andre nationer senere på ugen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip