Nyfødt pige fundet levende begravet i Indien

Det var i den indiske stat Madhya Pradesh, at man i udkanten af Mandleshwar-skoven fandt en lille pige halvt begravet i jord og sten, kun iført et lille stykke stof.

Med svære blødninger fra næse og mund blev hun kørt til et lokalt hospital. Men den lille piges liv stod ikke til at redde. Hun døde nemlig af sine kvæstelser dagen efter.

Hos det lokale politi efterforsker man nu sagen, og her vil man tjekke de seneste registrerede fødsler i lokalområdet, da man regner med, at den lille pige er blevet begravet af hendes nærmeste familie.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Det var en arbejder i skovområdet, der opdagede den lille pige.

- Vi kunne høre et mystisk hyl. Først troede vi, det var et dyr, men så indså vi, at det lød mere som en baby. Derfor valgte vi at tjekke efter, fortæller 32-årige Jagdish Mangilal.

- At barnet bevægede sig, chokerede os voldsomt. Det var et mirakel, at hun var i live, da der er mange rovdyr i området, tilføjer hun.

I Indian er det normalt, at foretrække sønner. Derfor tror man på, at der er tale om en familie i desperation, som har efterladt deres nyfødte datter, til at dø, skriver engelske Daily Mail.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip