Nyfødt pige redder livet takket være stærkt moderinstinkt

Selv om lægerne på hospitalet forsikrede Tiffany Beach om, at der ikke var grund til at bekymre sig, så lytteren hun til sit moderinstinkt og reddede sin datters liv.

Pigen blev ved med at græde og rystede hele tiden, hvilket fik den nybagte mor til at tage hen på hospitalet med den lille pige.

- De blev ved med at fortælle os, at alt var fint, siger Tiffany Beach  til NBC 12 og fortsætter:

- Jeg antog, at de vidste, hvad de lavede, så jeg stillede ikke spørgsmålstegn ved det.

Men kvinden fra den amerikanske delstat Virginia var klar over, at der var noget helt galt med sin nyfødte datter, Abiageal. 

Læs også: Modig mand tager selfie, mens konen føder, og deler billedet på nettet

Pigens rysteture og gråd fortsatte, og da hun fik feber tog Tiffany Beach og den lille familie til endnu en undersøgelse på sygehuset.

Intet var galt, lød det igen fra lægerne og sygeplejerskerne.

- Men jeg havde en fornemmelse- siger Tiffany Beach og fortsætter:

- Jeg havde en følelse. Noget virkede til at være helt galt, hvis du forstår, forklarer hun.

Tiffany Beach fandt et videokamera frem, da hun kom hjem fra besøget på hospitalet, og hub begyndte at filme sin datter i et forsøg på finde årsagen til den moderlige mistanke. 

Abiageal ville ikke længere spise, og situationen blev endnu værre, da den lille pige begyndte at kaste meget op.

Derfor måtte Tiffany Beach for tredje gang søge lægehjælp, og denne gang gik turen hen på et andet sygehus.  

Her blev hendes instinkt og mistanke bekræftet – lægerne opdagede en mislyd på pigens hjerte, mens der var blod i hendes hjerne.

Samtidig fik forældrene at vide, at deres barn var blevet ramt af et slagtilfælde, og havde fået den sjældne sygdom sinusvenetrombose.

Nu forsøger de at samle penge ind på velgørenhedssiden Go Fund Me, så de kan dække de store økonomiske omkostninger, der er forbundet med behandlingen af Abiageal.

- Vores 9 dage gamle pige er blevet diagnosticeret med sinusvenetrombose, og hun lider af anfald og har fået et slagtilfælde. Lægerne gør deres for at regne ud, hvad der er bedst for Abiageal, mens de prøver at tage de sikreste valg, forklarer Tiffany Beach på hjemmesiden.

Chancerne for at overleve er ikke særlig gode, men de ville være endnu ringere, hvis Tiffany Beachs moderinstinkt ikke havde været så stærkt.

- Jeg takker gud for mint moderinstinkt For hvis jeg ikke havde gjort, hvad jeg gjorde, så ville hun ikke være i live i dag.

Abiageal har allerede gennemgået flere operationer for at få det bedre, og indtil videre peger pilen i den positive og rigtige retning for den lille pige.

Læs mere om Abiageals fremskridt ved at besøge velgørenhedssiden her.  

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip