Nyhed sommer 2014: Star Tour lancerer rejser til Ibiza

Hele næste sommers rejseudvalg kommer på hylderne hos Star Tour i denne uge. Det bliver en sommer med den trendy og eksklusive ferieø, Ibiza, som nyhed.

Med Ibiza og den lille naboø, Formentera, har Star Tour alle de Baleariske øer på programmet sommer 2014, og efterspørgslen på øerne er større end nogensinde.

- Med Ibiza på programmet tilbyder Star Tour alle de baleariske øer, Mallorca, Menorca og Ibiza med Formentera. De kan kombineres på forskellig vis, og det er noget vores kunder gør i høj grad. Kombinationsferier, hvor man tager en uge et sted og en uge et andet, er blevet meget populære, og det gælder specielt på de spanske og græske øer i sommersæsonen, siger Stig Elling i en pressemeddelelse.

Ibiza - afslappet luksus og komfort

Øen har rystet party imaget af sig og er i dag en super trendy, eksklusiv og komfortabel ferieø, hvor mange både danske og europæiske kendisser holder deres private ferier.

Læs også: One way til Gran Canaria og Tenerife for under en tusse

Ibiza er små private badebugter i caribisk stil, superlækre restauranter, smukke byer, bjerge og udsigter og et eksklusivt natteliv, hvis man ønsker det. Ibiza by er en perle, der både er smuk og spændende, og tilbyder god shopping og gode madoplevelser, og hele øen kan levere den perfekte ferie for både børn og voksne livsnydere.

- Vi har hoteller for alle på Ibiza – og på de andre Baleariske øer. Der er både hoteller for børnefamilierne, der vil have det nemt og komfortabelt, og for de kræsne voksne livsnydere, der vil have en ferieoplevelse ud over det sædvanlige i eksklusive omgivelser, slutter Stig Elling.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip