Nyindkøb med stor selvtillid for Tottenham

Den engelske fodboldklub Tottenham Hotspur kiggede mod Spanien og mod Valencia, da man før sommerens transfermarked forsøgte at finde en målscorer til angrebet.

Det ligner i første omgang en god idé, efter den 28-årige spanske landsholdsangriber Roberto Soldado i sæsonens første opgave i den bedste engelske fodboldrække blev matchvinder i en lidt vanskeligt erobret 1-0-sejr på udebane over Crystal Palace.

Roberto Soldado vil givetvis vågne op mandag morgen til pæne anmærkninger i de engelske aviser, men selve scoringen var ikke noget særligt til historiebøgerne.

Det blev et fladt, hårdt og sikkert eksekveret straffespark i det 50. minut - efter der var hånd på bolden i Crystal Palace-feltet.fans af Tottenham vil dog bide mærke i den selvtillid, der nødvendigvis må klistre sig til en nyindkøbt spiller, der insisterer på at tage chancen fra 11 meter.

Crystal Palace, der ikke er levnet mange chancer for overlevelse i denne sæson i Premier League, var tættere på et resultat end ventet. Manager Ian Holloways mandskab etablerede en strøm af halve chancer, der blot manglede lidt mere omtanke helt inde i Tottenhams målfelt.

Men det vil være glemt hurtigt, mens alle taler om, hvordan Soldado reddede dagen for London-klubbens ambitiøse målsætninger.Tottenham var uden sommerens mest omtalte spiller, waliseren Gareth Bale. Han sad udenfor med en skade.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip