Nyindkøbt bomber sikrer Hobro sent point mod Viborg

08/08/2015

Hobro skulle forsøge at følge op på den flotte 2-0-sejr på Brøndby Stadion, da Viborg gæstede sidste sæsons oprykningssensation, men en uskøn kamp endte i en pointdeling.

Viborg tog føringen, men nyindkøbte Mayron George sørgede for slutresultatet 1-1 med ti minutter tilbage af opgøret.

I en kedelig første halvleg var det udeholdet Viborg, som var mest nærgående i et par situationer, men store chancer blev publikum på DS Arena ikke budt på.

Viborg-kaptajn Christopher Poulsen sendte et skud lidt forbi den fjerne stolpe, og tæt under mål var bolden tæt på at blive styret ind af en glidende holdkammerat, som dog kom en skostørrelse for sent.

Hjemmeholdet forsøgte sig med en del indlæg, men det fysisk stærke centerforsvar hos oprykkerne fra Viborg afværgede relativt let det hele.

Starten på de sidste 45 minutter blev ikke mere opløftende set med tilskuerbriller, for der var unægtelig langt mellem snapsene.

Efter en times spil kom så den scoring, der fik sat lidt liv i kampen. Den hollandske midtstopper Jeroen Veldmate kom højest til et hjørnespark, og med hovedet bragte han Viborg på kurs mod sæsonens anden sejr.

Det var som sagt ikke fordi, kampen var rig på chancer, men Viborg havde trods alt flest, og derfor var føringen fortjent nok.

Ti minutter senere var Lukas Lerager ved at fordoble føringen med et forsøg, der kunne være blevet en kandidat årets mål, hvis ikke Jesper Rask i Hobro-målet havde disket op med en stor redning.

Små fem meter uden for feltet bragede Lerager en helflugter af sted med retning mod målhjørnet, men Jesper Rask fik puffet den til hjørne med fingerspidserne.

Men Hobro er et hold, man aldrig skal afskrive, og efter en flot hovedstødsassist af anfører Mads Justesen i feltet, havnede bolden for fødderne af det indskiftede nyindkøb Mayron George, der resolut hamrede bolden ind til 1-1.

Viborg kom frem til at par små chancer efterfølgende, men det blev ved 1-1 i Hobro.

Dermed har Viborg fem point efter fire kampe i sæsonen, mens Hobro fra fire point.