Nykøbing Falster-træner forudser åben kamp mod eksklub

Skrevet af admin

17/11/2015

Dagens topnyheder

Niels Agesen skal op mod sin tidligere klub, når Nykøbing Falster Håndboldklubs kvindehold onsdag aften tager imod Team Tvis Holstebro i Dame Håndboldligaen.

Træneren kom til Nykøbing Falster fra netop Team Tvis før denne sæson, og han forudser en kamp, der matcher de to holds placering i tabellen.

- Det er en meget åben kamp. Holstebro er favorit, og de har selv sagt, at de i deres egen selvforståelse er et mandskab til top-tre eller top-fire.

- Men jeg synes, der er belæg for at sige, at vi kan udfordre dem. Får vi point mod Team Tvis, er det en kæmpe fjer i hatten for os, siger Niels Agesen.

Både Nykøbing Falster og Team Tvis Holstebro har 11 point for ni kampe og ligger henholdsvis nummer fem og tre i tabellen.

Niels Agesen har selvsagt et indgående kendskab til Team Tvis Holstebro-holdet, der møder op til kampen i Arena Næstved.

Træneren er ikke i tvivl om, hvem hans spillere skal holde særligt øje med hos gæsterne.

- Team Tvis har tre kæmpe profiler i Nathalie Hagman, Silje Solberg og Jamina Roberts.

- De tre støber 80 procent af kuglerne, og så bliver de støttet af Linn Blohm og Camilla Herrem. Men det er primært de tre førstnævnte, der trækker læsset, siger Niels Agesen.

Team Tvis Holstebro var i sidste weekend i aktion to gange i Cup Winners Cup, hvor holdet samlet vandt 73-40 over makedonske WHC Metalurg efter to ensidige kampe

Niels Agesen vurderer, at de to kampe næppe har slidt voldsomt på Team Tvis-holdet.

Hans eget hold var senest i aktion 4. november, hvor det blev til et flot 26-26-resultat ude mod FCM Håndbolds regerende mestre.

Bag slutcifrene gemmer sig dog det faktum, at Nykøbing Falster førte 26-23, da der resterede halvandet minut af kampen.

- Isoleret set gav kampen anledning til at arbejde med nogle ting om slutfasen i kampene.

- Men omvendt skal vi være glade og stolte, også når vi kan se, at vi har 11 point på kontoen, siger Niels Agesen.

/ritzau/