Nykøbing tæt på overraskende comeback-sejr i Viborg

13/09/2015

Nykøbing Falster Håndboldklub var søndag tæt på at tage en overraskende sejr på udebane mod Viborg HK i Boxer Dameligaen.

Kristina Kristiansen og holdkammeraterne måtte i sidste ende rejse hjem med 29-29 efter et stærkt comeback.

Hjemmeholdet gik til pause med en komfortabel pauseføring på 17-13, men det store forspring blev ødslet helt væk i det sidste kvarter af Viborg, der før sæsonen har sagt farvel til en lang række af klubbens profiler.

Bagud 22-26 scorede Nykøbing hele seks gange i træk og førte således 28-26, da der resterede godt tre minutter af opgøret.

Tre scoringer af værternes rutinerede Ann Grete Nørgaard - de to på straffekast - var dog med til at sikre viborgenserne det ene point.

I slutsekunderne havde Kristina Kristiansen to muligheder for at sikre Nykøbing Falster sejren, men landsholdsspillerens to skudforsøg blev blokeret.

Viborg har tre point efter sæsonens to første spillerunder, mens Nykøbing Falster har to point.