Nykredit indgår anderledes aftale med SAS Eurobonus

Det har faktisk ikke rigtig noget med bankforretningen at gøre, men Nykredit håber, at kunderne vil bruge deres kreditkort mere.

Fra dag optjener kunder i Nykredit Bank point hos SAS Eurobonus, når de bruger et Nykredit Mastercard, der er tilknyttet deres konto. Hvis de tilmelder sig forskellige af bankens kundeprogrammer, kan de tjene endnu flere point.

For Nykredit handler det primært om loyalitet og om at knytte kunderne tættere til banken.

»Det er en ny måde at sammensætte loyalitetsprogrammer på. Størstedelen af vores forretning handler om kroner og ører og det kompetitive bankmarked, men vi vil gerne bringe en ny dimension ind i det,« siger Karsten Knudsen, koncerndirektør i Nykredit.

Han erkender, at det er et nybrud at blande luftfart ind i bankforretningen, men ifølge en undersøgelse, som Nykredit har lavet blandt sine kunder, vil 45 procent af dem bruge deres kort mere, hvis det giver mulighed for at optjene bonuspoint. Derfor prøver banken nu idéen af.

»Basalt set er det nytænkning for os at blande bankforretningen sammen med bonusprogrammer, og det er helt anderledes, end noget vi tidligere har gjort. Men der er mange af vores kunder, der har efterspurgt samarbejder. Det er en anden måde at kunne give kunden en favør. Vi håber, at de synes det er så god en idé, at de vil komme over til os og bruge deres kort lidt mere,« siger Karsten Knudsen.

Valget af SAS Eurobonus handler også om at associere Nykredit med fritid og rejser, mens det for Eurobonus handler om en strategisk udvidelse af loyalitetsprogrammet til andre brancher.

Mens Nykredit ikke bliver Eurobonus' eneste samarbejdspartner, har banken endnu ikke besluttet, om den skal have flere udenomsfinansielle affærer.

»Jeg kunne meget vel forestille mig, at der vil komme mere af den her slags i fremtiden, men vi vil kigge på, hvordan det her virker, før vi smider flere ting på bordet,« siger Karsten Knudsen.

SAS EuroBonus har spurgt et udsnit af sine godt 600.000 medlemmer i Danmark, og 13 procent af dem svarer, at de er kunder i Nykredit Bank. Banken har en samlet markedsandel på seks procent. Nykredit betaler SAS Eurobonus for de point, de tildeler deres kunder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip