Nyt bøfhus i Helsingør skal bruge 45 medarbejdere

Et nyt bøfhus i Helsingør skal bruge 45 lokale medarbejdere, når Rib House åbner i Stengade, der hvor Møllers Conditori ligger i dag, skriver sn.dk.

Selv om Rib House måske lyder amerikansk, så er konceptet pære dansk. De tre ejere vil tilbyde gæsterne kvalitet og en god oplevelse til fornuftige priser.

- Vi er et dansk bøfhus med stor fokus og tro på, at det vi gør er det rigtige. Det er et godt gennemtænkt koncept, for hvis man ikke gør det ordentligt, kan man lige så godt lade være, siger Nick Mercan, der er medejer af Rib House og til dagligt leder forretningen i Hillerød.

Og kvaliteten er virkelig noget, som ejerne af Rib House går op i.

- Vi har udviklet vores egen specielle marinade, og vi analyserer kødmarkedet fra måned til måned, for at finde det kød, der er det bedste lige nu. Vi er også kendte for vores salatbar, hvor der heller ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Når den nye restaurant åbner i Helsingør, skal der bruges 45 medarbejdere og de skal komme fra lokalområdet, lyder det fra de tre restaurant-ejere.

Dagens Gossip