Nyt boligprogram på TV3

Skrevet af Elo Christoffersen

19/04/2013
Truende tvangsauktioner og alenlange liggetider er desværre blevet virkelighed for en lang række danske boligsælgere. Nu kommer indretningsekspert Louise Lehrmann og tømrer Ulrik Foss nogle af dem til undsætning. Det sker i TV3’s nye boligprogram ”Hjælp – mit hus skal sælges!” Her hjælper Louise Lehrmann og Ulrik Foss en række fortvivlede husejere med at forvandle deres usælgelige boliger. På kun to dage skal den praktiske duo give boligen et lækkert løft, så den forhåbentligt bliver lettere at sælge. Men de bestemmer ikke selv, hvad der skal gøres ved huset. Det gør de potentielle købere derimod. Hvert program begynder nemlig med et åbent hus-arrangement, hvor et køberpanel kigger boligen igennem og kommer med deres uforbeholdne mening. Og det er deres vurdering, Louise og Ulrik skal handle ud fra. Og alt imens de to eksperter tager fat og samtidig deler ud af deres gode tips og tricks, fortæller den boligsælgende familie, hvorfor det er så vigtigt at komme af med huset i en fart. "Hjælp – mit hus skal sælges!" har premiere på TV3 mandag den 29. april klokken 20.

Mest læste i dag

Truende tvangsauktioner og alenlange liggetider er desværre blevet virkelighed for en lang række danske boligsælgere. Nu kommer indretningsekspert Louise Lehrmann og tømrer Ulrik Foss nogle af dem til undsætning.

Det sker i TV3’s nye boligprogram ”Hjælp – mit hus skal sælges!” Her hjælper Louise Lehrmann og Ulrik Foss en række fortvivlede husejere med at forvandle deres usælgelige boliger.

På kun to dage skal den praktiske duo give boligen et lækkert løft, så den forhåbentligt bliver lettere at sælge. Men de bestemmer ikke selv, hvad der skal gøres ved huset. Det gør de potentielle købere derimod.

Hvert program begynder nemlig med et åbent hus-arrangement, hvor et køberpanel kigger boligen igennem og kommer med deres uforbeholdne mening. Og det er deres vurdering, Louise og Ulrik skal handle ud fra.

Og alt imens de to eksperter tager fat og samtidig deler ud af deres gode tips og tricks, fortæller den boligsælgende familie, hvorfor det er så vigtigt at komme af med huset i en fart.

"Hjælp – mit hus skal sælges!" har premiere på TV3 mandag den 29. april klokken 20.