Nyt drama på håndboldlandsholdet: Fysioterapeut siger op efter uenighed med Klavs Bruun

Skrevet af admin

16/02/2016

Mest læste i dag

Skiftet fra den mangeårige landstræner Jan Pytlick til efterfølgeren Klavs Bruun Jørgensen trækker tilsyneladende fortsat spor på kvindelandsholdet i håndbold.

Fredag valgte holdets fysioterapeut gennem otte år, Birte Andersen, at aflevere sin opsigelse, og hun lægger ikke skjul på, at det skyldes, at hun ikke er på bølgelængde med den nye landstræner.

- Klavs og jeg ser forskelligt på tingene, men jeg ønsker ham og pigerne det bedste, siger Birte Andersen til TV2.

Hun har ikke ønsket at uddybe nærmere, hvori uenighederne består.

Klavs Bruun Jørgensen siger til tv-stationens hjemmeside, at det er naturligt, at der sker udskiftninger blandt fysioterapeuterne.

- Vi har set lidt forskelligt på nogle ting, og så har Birte valgt at stoppe. Det har jeg respekt for, lyder det fra landstræneren.

For to uger siden fyrede Klavs Bruun Jørgensen stregspilleren Mette Gravholt fra landsholdet, fordi "Gravholts opfattelse af, hvad det vil sige at indgå på et landshold, ikke flugter med vores", som han formulerede det.

Landsholdets næste opgaver er to EM-kvalifikationskampe mod Rusland og derefter OL-kvalifikationskampene mod Rumænien, Montenegro og Uruguay. Alle kampe spilles i marts.

/ritzau/