Nyt i Emilie-sagen: Politiet efterlyser nu personbil og ung mand med studenterhue

Politiet har nye spor i sagen om den forsvundne Emilie.

I en pressemeddelelse fra  Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi efterlyser man nu en bil med en ung mand med studenterhue, som søndag morgen standsede i nærheden af det sted i Korsør, hvor Emilie Meng forsvandt.

17 årige Emilie Meng har været meldt savnet siden søndag 10. juli 2016. Her blev hun sidst set kl. ca. 04.00, hvor hun gik fra Korsør Station i retning mod sin bopæl i det centrale Korsør.

Politiet vil gerne i kontakt med alle personer, der søndag i tidsrummet klokken 04.45 til klokken 05.30, har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej, til syd for Halskovbroen.

Særligt efterlyses nu en ung mand i en personbil.

- Specielt efterlyses en personbil, der kl. ca. 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørslen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen, skriver politiet onsdag i en pressemeddelelsen.

Samtidig oplyser Søren Ravn-Nielsen, der er vicepoltiinspektør hos Sydsjælland- og Lolland Falsters politi, til TV 2, at politiet ikke længere tør udelukke, at Emilie Meng er blevet offer for en forbrydelse.

- Vi ved ikke, hvad der er sket. Men det er klart, det er de tanker, man gør sig, siger Søren Ravn-Nielsen.

Han understreger dog , at den unge mand med studenterhuen, som politiet gerne vil i kontakt med, ikke er mistænkt for noget.

- Men der er gået så lang tid, siden hun forsvandt, at vi nu har behov for at få kortlagt hendes færden, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet vil også meget gerne i kontakt med en cyklist i orangefarvet arbejdstøj, der umiddelbart efter er set i området.

- Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej, skriver politiet også i pressemeddelelsen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip