Nyt: Nu kan du køre fra Skagen til København på el

Nu kan medlemmer af Better Place "tanke" el to nye steder i landet.

Med batteriskiftestationer ved motorvejn i Støvring og en i Sæby, kan ejere af elbiler nu køre både klimamæssigt og økonomisk forsvarligt fra den ene ende af landet til den anden.

Borgmester Anny Winther var til stede ved indvielsen i Støvring, og var rigtig godt tilfreds med gevinsterne for miljøet.

– Det passer rigtig godt med Rebild Kommunes klimastrategi. Vi har stort fokus på energiforbrug og forurening, og det gælder ikke kun for kommunes drift. Vi støtter også gerne initiativer hos erhvervslivet der kan mindske belastningen af miljøet, så et initiativ som dette er jeg overordentlig glad for at byde velkommen, udtaler hun.

Der er mange gode grunde til at skifte benzin eller dieselbilen ud med en eldrevet model. Hvis man regner på den totale økonomi, kan et skifte til en Better Place-løsning reducere det samlede bilbudget med 10 til 20 %. Samtidig spares klimaet for udledning af ca. 3 ton CO2 til glæde for både bilejeren og alle andre.

Derudover er selve udskiftningen af batteriet ved stationerne også en nem affære. Bilen køres ind i skiftestationen ligesom man kører ind i en vaskehal, hvorefter en robot fjerner det tomme batteri og monterer et nyt. Det hele tager lidt mere end fem minutter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip