Nyt offer står frem: Bilist ramt af kæmpesten fra motorvejsbro

Fyns Politi søger hjælp til at identificere to unge mænd, der blev set på Langesøvej broen søndag eftermiddag - få timer før en tyk betonflise blev kastet ned på motorvejen, hvor den ramte en personbil med mor, far og to børn.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har talt med et vidne, som så to unge mænd af sydlandsk udseende stå på broen over motorvejen omkring klokken 15.20. Det så ud til, at mændene bøjede sig ned over noget.

Derudover har Fyns Politi fået en anmeldelse fra en tysk bilist, som blev ramt af en sten, som vedkommende er sikker på, blev kastet fra broen. Det skete mellem klokken 15.30 og 16.00.

- Det gør pludselig de to unge mænd, der blev set på Langesøvej broen meget interessante i forhold til hændelsen om aftenen, hvor familien i bilen blev ramt af en betonflise, der blev kastet ud fra broen, siger Anders Lundegaard, som er politikommissær hos Fyns Politi.

Læs mere: Flise kastet fra motorvejsbro: Familie i bil forulykket

Derfor beder Fyns Politi bilister, som kørte over Fyn søndag eftermiddag mellem klokken cirka 15 og klokken cirka 22 kontakte dem, hvis de har set de unge mænd på broen - eller hvis de har andre oplysninger, der kan være interessante i forbindelse med sagen.

Desuden vil politiet gerne høre fra folk i området omkring Langesøvej/Vissenbjerg/Kildebjerg, som kan have set de unge mænd eller ved, hvem de er.

Mændene beskrives som:

A: 15 - 20 år, sydlandsk af udseende, iført en grå hættetrøje.

B: 15 - 20 år, sydlandsk af udseende, iført sort eller gråt tøj.

B beskrives som lidt lavere end A.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip